Implementeer het beveiligingsniveau dat bij je bedrijf past!

 

Beveilig de endpoints, bedrijfsgegevens en gebruikers van je bedrijf met de meerlaagse technologie van ESET. Het ESET PROTECT-platform biedt aanpasbare beveiligingsoplossingen die eenvoudig zijn te beheren vanaf een cloudconsole.

Voorkomen is beter dan genezen

 

Het hebben van een antivirus oplossing is een must. Het voorkomen van virussen en aanvallen op je bedrijfssysteem is een van de belangrijkste punten binnen ons Altijd Veilig in Bedrijf pakket.

M-IT Services draagt zorg dat jouw organisatie compleet beveiligd is tegen alle vormen van virussen, randsom- en malware en aanvallen van buiten af. Wij mogen dit nu al doen voor vele ZZP'ers, MKB'ers en grotere organisaties.

Om er voor te zorgen dat je compleet veilig bent, gebruiken wij een van de ESET beveiligingspakketten met onze eigen instellingen. Wij hebben de ESET oplossing voorzien van meer dan 400 unieke instellingen waardoor zeker weten dat jouw data veilig is.

 

Meer weten over onze Altijd Veilig in Bedrijf oplossing?

 

Altijd Veilig in Bedrijf

eset

Shield-high

Het is vaak niet de vraag "of" je gehackt wordt, maar wanneer. Het zelfde geldt voor virussen, ransomware en malware. 

 

Is jouw data veilig en is je organisatie bestand tegen aanvallen van buitenaf? Met onze ICT Quickscan komt je binnen no-time er achter wat de stand van zaken is. Wij hebben de ICT Quickscan ontwikkeld om de ondernemers te helpen. Dit doen wij binnen 45 minuten zonder dat het jouw tijd kost of impact heeft op jouw productiviteit. 

 

Meer weten? Lees dan meer informatie over onze ICT Quickscan of boek hem direct.

 

Lees meer over onze ICT Quickscan    Boek direct de ICT Quickscan


Heb je nog vragen? Stel hem gerust hieronder.